Aktuellt från Alova

Fastighetsteknik tecknar nytt samarbetsavtal med Unibail-Rodamco-Westfield

Fastighetsteknik har förnyat avtalet tillsammans med URW gällande Mall of Scandinavia samt dessutom nytecknat avtal för Solna C och Nacka Forum. Avtalen omfattar fastighetsdrift och startar 1 maj 2021.
”Detta är det bästa kvitto vi nånsin kan få på att vårt vardagliga arbete håller absolut högsta nivå. Unibal-Rodamco-Westfield är en etablerad och framgångsrik fastighetsägare och att kunna fortsätta samarbete i mallen och dessutom få förtroendet för ytterligare två av deras centrum känns oerhört hedrande. Det visar att arbetet som våra medarbetare lägger ner varje dag är uppskattat och håller den fantastiskt höga nivå som denna kunden förväntar sig. Nu tar vi oss an utmaningen i ytterligare två centrum.” säger Björn Granqvist, VD Etcon Fastighetsteknik AB numera Alova Fastighetsteknik AB.
För mer information
Björn Granqvist, VD Alova Fastighetsteknik AB
Telefon: 0735-25 00 60
E-post: [email protected]

Copyright © 2024 Alova AB