Aktuellt från Alova

Etcon Fastighetsteknik AB byter namn till Alova Fastighetsteknik AB

Den 7 december 2021 förvärvade Björn Granqvist genom Alova AB (556988–1849) samtliga aktier i Etcon Fastighetsteknik AB (556808-7026). Till följd av ägarförändringarna kommer Etcon fastighetsteknik AB byta namn till Alova Fastighetsteknik AB. Namnbytet kommer att ske den 1 mars 2022.
”Alova AB startade jag redan 2014 och att nu få fortsätta Fastighetstekniks fantastiska resa med namnet Alova gör mig oerhört stolt. Alova är en sammansättning av mina barns namn och det känns självklart att Fastighetsteknik ska ha ett så personligt och familjärt bolagsnamn. Våra medarbetare är vår ryggrad och vår största framgångsfaktor. Vi kallar det för #bästmedarbetarevinner. Vår förmåga som företag, att rekrytera och motivera våra medarbetare, är den viktigaste nyckeln i vår framgång.
En framgång som vi delar tillsammans som en familj och från den 1 mars heter den Alova Fastighetsteknik AB. ” säger Björn Granqvist, VD Alova Fastighetsteknik AB.

För mer information
Björn Granqvist, VD Alova Fastighetsteknik AB, ägare Alova AB
Telefon: 0735-25 00 60
E-post: [email protected]

Copyright © 2024 Alova AB