Star for Life

Alova är stolta samarbetspartners till Star for Life i Sydafrika. Genom samarbetet, som startade i samma stund som Alova grundades, hjälper vi ungdomar att realisera sina drömmar om ett bättre liv för sig själva och sina familjer.

”Det har varit en självklarhet för Alova att socialt bidra på det sätt vi kan. Ingen kan göra allt men alla kan göra lite. När vi kom i kontakt med Star for Life kändes det rätt från start. Vi har en klass som vi sponsrar där vi vet att vårt bidrag kommer till nytta varje dag” säger Björn Granqvist, huvudägare i Alova.

Star for Life är en ideell organisation som arbetar med skolbarn i södra Afrika. Genom ett unikt utbildningsprogram stärker Star for Life-coacher elevernas självkänsla och motiverar dem att investera i sin utbildning och fatta kloka livsbeslut. På så sätt kan de bygga en bättre framtid och som vuxna bidra till ett mer jämställt, rättvist och hållbart samhälle. Star for Life grundades 2005 och programmet finns för närvarande på 120 skolor i Sydafrika och Namibia. Star for Lifes arbete främjar flera av de globala målen inom Agenda 2030.
Läs gärna mer om Star for Life på www.starforlife.org

Vill du veta mer?

Du är alltid välkommen att kontakta oss med frågor och funderingar. Du kan använda kontaktformuläret, ringa 08 – 749 27 00 eller skicka e-post till [email protected]